Remove warning about rooms not being persisted (#2199)
This commit is contained in:
@@ -163,7 +163,6 @@
|
||||
"button_startSession": "התחל שיתוף",
|
||||
"button_stopSession": "הפסק שיתוף",
|
||||
"desc_inProgressIntro": "שיתוף חי כרגע בפעולה.",
|
||||
"desc_persistenceWarning": "שים לב ששיתוף הלוח נעשה בין המשתתפים ממחשב למחשב באופן ישיר, ולא נשמר בשרתים שלנו. לכן, אם כולכם תתנתקו, המידע יאבד אלא אם כן תייצא אותו לקובץ או באמצעות לינק הניתן לשיתוף.",
|
||||
"desc_shareLink": "שתף את הקישור עם כל מי שאתה מעוניין לעבוד אתו:",
|
||||
"desc_exitSession": "עצירת השיתוף תנתק אותך מהחדר, אבל עדיין תוכל להמשיך לעבוד על הלוח, מקומית. שים לב שזה לא ישפיע על אנשים אחרים, והם עדיין יוכלו לשתף פעולה עם הגירסה שלהם."
|
||||
},
|
||||
|
||||
Reference in New Issue
Block a user